kostumeoutlet.dkEn af de nyeste trends i USA, er at man sidst i Oktober måned klæder sine babyer ud i uhyggelig (og til tider søde) Halloween kostumer. Det kan være man vælger et vampyr kostume til den lille Ida eller sminker Hans som en trold. Usmageligt eller charmerende? Det er det temmelig stor unighed om, nogle syntes det er rigtig sjovt og da barnet jo er ret ligeglad med hvad han/hun har på mener de ikke at der er noget som helst forkert i det, er så giver det jo nogle gode billeder til årets foto album.

Halloween festen er efterhånden også begyndt at blive ret populær herhjemme i Danmark, og hvert år ser vi stadig flere og flere græskar lygter uden for og både børn og unge vælger at klæde sig ud i uhyggelig kostumer, men tror i også at trenden med at klæde sine små børn ud i Halloween kostume bliver noget som vi kommer til at tage til os herhjemme? Personligt tror jeg ikke at den del når over vandet til os i Danmark, men udelukkende forbliver i USA, det kan godt være at nogle enkelte vælger at hoppe med op vognen, men det bliver kun nogle få individer, hvis du spørger mig. Vi ser jo heldgvis heller ikke ret mange der går rundt og ringer på døren og tigger slik, til det har vi jo heldigvis stadig Fastelavn. Jeg syntes selv det kan være rigtigt sødt til en 6 årige at se dem klædt ud i et zombie kostume, men Halloween babytøj til sin helt små børn, nej tak herfra. Men høre man til dem som syntes det er helt fint, kan det endnu være svært at finde disse kostumer til babyer. Selv på nogle af de mest populære webshops med kostumer og udklædning som f.eks. karnevalsshoppen.dk eller kostumeoutlet.dk har de endnu ikke disse på lager. Så ska man over i en af de amerikanske webshops som halloweencostumes.com eller lignende webshops som tilbyder dette, bestiller man her skal man være opmærksom på den ekstra told og en halv stor fragt pris.

Personligt kan jeg rigtig godt lide Halloween og syntes det er fint at det nu også er blevet en begivenhed, som vi Danskere også fejre, det er da rigtig hyggeligt at køre ned af vejen en sen Oktober aften og se alle de flotte graskær lygter, se forskellige hjem pyntet med edderkopper og spindelsvæv på selve halloween aften. Nogle familer bager specielly “uhyggelige” retter til børnene om aften, mens de lidt ældre tager til forskellige kostume feste hvor de er udklædt som zombier, hekse, vampyrer osv. Det er sjovt, det kommer vi ikke uden om. Men jeg syntes dog stadig der er en grænse for hvor tidligt man kan begynde at tage del i denne begivenhed, og en 1 årig zombie er desværre ikke lige min kop te.

Men hvad syntes i? Er det i orden at klæde sine babyer ud i Halloween tøj eller er det helt hen i vejret? Deltag i afstemningen og giv os din mening.