Rigtig mange overvejer på et eller andet tidspunkt om de skal vælge en almindelig barnevogn eller en combivogn når de skal ud og købe ind til den lille ny.

I mange tilfælde vil det mest optimale være at købe en barnevogn og en klapvogn frem for en combivogn, men ofte kan du spare en hel del penge ved netop at købe en kombivogn. Problemet med mange combivogne er at de ikke helt er perfekte som barnevogn eller som klapvogn da de jo skal kunne bruges som begge. Derfor vil det som regel være bedre med en af hver slags. Men som mange allerede ved kan det være en dyr fornøjelse både at skal købe en klapvogn og en barnevogn hvis man ingen af delene har i forvejen, der er jo af ting man ellers kan bruge pengene på til den lille ny. Derfor kan det være en rigtig god ide at overveje en combi vogn, netop fordi man spare penge og fordi det i nogle tilfælde kan være rigtigt smart at kunne skifte mellem klapvogn og barnevogn mens man er ude og køre. Måske er barnet træt fra morgenstunden og gerne vil slappe af i barnevognen men senere om dagen når i er på tur i parken er det så en fordel at kunne sidde oprejst i klapvognen. Her kan det være en rigtig god ide med netop en sådan combivogn frem for at skulle hjem og udskiften barnevognen med klapvognen. I sær inden for de seneste 5 år er det sket meget med combivognen, den er blevet betydeligt mere smart og praktisk og kan i mange tilfælde være et rigtigt godt alternativ til den klassiske klapvogn eller barnevogn.

Så hvis du skulle overveje en sådan combi model, så sørg for at få en i god kvalitet, det er stadig betydelig billigere end at skulle anskaffe en af hver slags alligevel. Men dette gør sig gældende lige meget hvad man køber til sin baby, det er næsten altid en ide at give lidt ekstra for kvaliteten, både for barnets komfort, de små ekstra praktiske funktioner man ofte får men, men også af sikkerheds grunde og helse. Mange af de helt billige produkter indeholder ofte kemikalier og andre ting der kan være skadelige for især børn der er ekstra modtagelige for den slags. Så her er det næsten altid en god ide at holde sig til de kende producenter.