barnevogn eller combivognDen rigtige baby barnevogn kan virke som en gave sendt fra himlen for udmattede nye forældre. Ikke blot vil en moderne barnevogn tillade dig at komme ud og omkring med det nye familien medlem, men det vil også give dig mulighed for at fortsætte med ærinder og andre dag-til-dag aktiviteter, som måske ligefrem havde været umuligt uden det. Uanset om du hellere vil have en babysele eller combivogn for en baby barnevogn eller lige har opdaget, at du er gravid, er det vigtigt at tage sig tid til forskning den perfekte barne vogn, da ikke alle barnevogne er lige gode.

Så hvad skal du kigge efter, når der skal kigges efter barnevogne? Bør du overveje pris frem for kvalitet? Er designer barnevogne bedre end billige? Det er ting vi ser lidt nærmere på her i denne artikel.

Der er ingen one-size-fits-all barnevogne eller combivogne. Dette har mange forældre måtte sande med deres første barn. Mens en barne vogn kan virke fleksibel nok til at rumme børn fra deres første måned af liv, indtil de er klar til at gå, er faktum, at forskellige barne vogne er beregnet til forskellige aldre. For eksempel er en barnevogn til en nyfødt baby betydelig anderledes end én som er lavet til et lille barn, som nyfødte har de brug for kritisk hoved støtte, noget som de fleste opretstående klapvogne bare ikke giver.
babyudstyr

Når du vælger en vogn til et spædbarn i alderen 1-6 måneder, gælder det om at finde en, der vil give dig mulighed for at vedhæfte et spædbarn sæde, da barnet også skal have mulighed for at sidde op i perioder. Opgradere til en opretstående barnevogn eller combivogn når dit barn har den rette kontrol over hoved til at sidde op i længere perioder.

Hvis du køber online, skal du altid vælge en model fra en producent med en med en bytte ordning (som de fleste kendte forhandlere herhjemme har). Så behøver du ikke at blive hængende med en klapvogn, der er svært at manøvrere, blot fordi du har valgt at købe den online!

Hold øje med vægten. Alle forældre ved, at størrelsen af ​​en barnevogn eller klapvogn er vigtig- men vidste du også, at vægten er lige så vigtigt at tage i betragtning? Tænk på alle de aktiviteter, du kommer til at lave med denne klapvogn. Alt fra dagligvarer indkøb til jogging og alt der i mellem, du kommer til at slæbe barnevognen med over alt – for ikke at nævne, at din voksende baby vil være inde i den! En ideel vægt er omkring 7-9 kg, mere end dette, og du vil udmatte dig selv ved den simple handling som at flytte den fra jorden til bilen.

Prøv at undgå at købe den letteste barne vogn på marked. Mens en sådan barnevogn kan være lettere at håndtere, har de tendens til at være mere ubehagelige at benytte for din baby. Find en barne vogn eller combivogn, der er omfattende, men kræver ikke en vægtløftning abonnement for at kunne fungere i dagligdagen.

Hvilke funktioner er så vigtige? I disse dage, kommer baby barnevogne med så mange funktioner og bonusser, at mange forældre næppe ville blive overrasket, hvis de opdagede en, der kom med en dvd-afspiller eller indbygget Ipad!

Dog kan det at vælge den rigtige babyvogn bliver en langt mere vanskelig proces takket være de mange ekstra muligheder og features man kan få. Det er alt lige fra kopholdere til snack bakker og alt i mellem, mange af disse funktioner forlade forældre spekulerer på, hvilke af dem er afgørende – og hvilke der blot er en mindre luksus som sagtens kan undværes. For nogle er det de ekstra luksus ting de sætter pris på og gør at det lige netop er den model man vælger, men husk altid på at barnets komfort og sikkerhed er det vigtigste frem for alt andet.

Det mest afgørende træk, at en barne vogn eller combi vogn skal have, er et solsejl. Dit barns sarte hud har brug for maksimal beskyttelse mod solen, så jo større solsejlet, jo mere beskyttelse vil det give dit barn. Sæder der kan indstilles, samt barnevogne med lagerplads er væsentlige funktioner, da disse klapvogne giver dig masser af plads til at gemme babyprodukter, samt give dit barn mulighed for at ligge ned og sove. Enhver potentiel barnevogn bør også have justerbar ben, da dette vil hjælpe med til at øge komforten når barnet bliver lidt ældre.

I sidste ende, er mærket af barnevognen langt mindre vigtig end antallet af sikkerhedsfunktioner, vægt og design model. Brug denne vejledning næste gang du køber en barnevogn og du kommer hjem med en sikker og komfortabel model for både dig og din baby.