barnevogn spørgsmål og svarBaby barnevogne er et af ​​de større køb, du vil gøre til din baby. Der findes forskellige typer af barnevogne og i hver kategori er der en række forskellige modeller. Dette kan efterlade dig med en hel spørgsmål når du står der som førstegangs forældre. Nogle er de mest hyppige spørgsmål sammen med deres respektive svar er listet nedenfor. De beskæftiger sig med alt fra styret til hjulene, og hvad der er hensigtsmæssigt for nyfødte til ældre børn. Dine behov, hvordan og hvor du vil bruge barnevognen samt dit budget bestemmer hvile barnevogne du bliver nød til at vælge fra. Mange af tingene i artiklen her gælder også for klapvogne eller kombivogne. Fordi rigtig mange står og ikke ved hvad de skal købe når de første gang kigger på barnevogn, har vi valgt at sætte lidt mere fokus på det via artikel her – Barnevogn – spørgsmål og svar.

Spørgsmål: Hvilke forskellige typer af baby barnevogne man kan få?

Der er enkelt -, dobbelt og tredobbelt barnevogne. Jogging barnevogne fås også som single og multi – siddepladser barnevogne. Barnevogne med flere pladser kommer i Tandem hvor ét sæde er direkte bag den anden. Stadium barnevogne har bagsædet lidt højere end foran muliggør både børn en visning af landskabet. Nogle barnevogne tillader dig faktisk at placere dine børn i forskellige stillinger, såsom overfor hinanden. En anden Tandem barnevogn er dobbeltdækkeren, hvor bagsædet er betydeligt højere end det forreste sæde.

Spørgsmål: Hvad er en højdejusterbar håndtag?

Et højdejusterbar styr på barnevognen er én, der kan justeres til højden af ​​forælder eller pårørende. Dette hjælper med at forhindre du går foroverbøjet mens du skubber barnevognen og som et resultat giver det færre problemer med lænden og ryggen.

Spørgsmål: Er denne barnevogn passende for en nyfødt?

Når du vælger en barnevogn især til nyfødte, skal du være sikker på at den er relevant for din baby. Sædet skal læne nok tilbage til at din baby kan ligge fladt. En barnevogn, der kan laves til en klapvogn, til en bærestol til en autostol kunne være en mulighed. Det ville i det mindste give dig den viden, det er godt for din nyfødte.

Spørgsmål: Er stropperne og spænder sikker nok?

Når du køber din barnevogn sørg for at stropperne er sikre. Spænderne eller lynlåse skal være nemme at betjene, men ikke så let at din baby kan åbne dem og risikere skader.

Spørgsmål: Er en brugt barnevogn en god løsning for min baby?

For det meste ja, en brugt barnevogn eller klapvogn er ofte acceptabel til brug. Før du køber barnevognen være sikker på at inspicere alle remmer, stropper og lynlåse. Der bør ikke være nogen flosser eller revner i bælter eller stropper og de bør sidde sikkert på plads. Alle skruer skal være fri for revner og stadig nemme bruges. Vær sikker på at dit barn ikke vil være i stand til at åbne den. Kontroller sædet og sørg for at ryggen er stabil, og at det ikke vil bryde sammen under barnets vægt. Den tilbagelænet stilling bør også kunne holde dit barns vægt. Sørg for at der ikke er skarpe kanter eller steder hvor små fingre kan blive klemt.

Spørgsmål: Ekstra udstyr til barnevognen?

Mange nyere model barnevogne kommer med en aftagelig bakke, der har en kopholder og rum til at holde dine nøgler, din mobiltelefon og en tegnebog. Derudover fås flere modeller med opbevarings bokse til bleer og den slags.

Spørgsmål: Er det en cabriolet barnevogn?

Du overveje måske en barnevogn der har et aftageligt sæde, der hurtigt kan blive til en bæresele og / eller en baby autostol. Dette vil reducere den stadige fjernelse fra autostol til barnevognen eller en bærer. Dette er en rejse -system og kommer med en base, der forbliver i bilen.

Spørgsmål: Vil denne barnevogn være i stand til at manøvre på ethvert terræn?

De fleste barnevogne er lavet til gaden eller til indkøbscentre. Der er nogle modeller, der har forskellige former for hjul til forskellige terræn. Hvis du vil bruge den på f.eks. en vandretur, bør du kigge efter en bestemt type hjul. For generel gang om på gaden eller et indkøbscenter, kan de fleste typer af barnevogne bruges.

Spørgsmål: Hvilken slags bremser bør en barnevogn have?

Den foretrukne form for bremsen er en bremse der er knyttet til begge baghjul med en bar. Denne type bremse foretrækkes, fordi den kan anvendes eller frigøres med den ene fod og reducerer derfor chancen for at en bremse ikke altid vil virke og forårsager barnevogn at ruller eller vælte. Nogle barnevogne kommer med en rem, der kaldes et håndled bremse, som er båret af den forælder at forhindre barnevognen i at rulle, når du stopper for en længere periode.

Spørgsmål: Fortrydelse ret og garanti?

Den butik hvor du har købt din barnevogn skal kunne tilbyde almindelig fortrydelse ret og garanti. Du kan kontakte producenten eller søge på internettet efter information. Du kan derudover tjekke sider som trustpilot og se hvad andre mener om forhandleren.

Spørgsmål: Er der reservedele eller ekstra dele til rådighed for den model jeg har valgt?

Når du køber din barnevogn, kan det være en god ide lige at høre om mulighederne for at få reservedele ( som f.eks. hjul ) eller udskiftning af dele. Dette kunne være nyttigt, hvis du har brug for at udskifte sædet eller på et tidspunkt for brug for ekstra funktioner/udstyr. Den bedste kilde til disse oplysninger ville formentlig være fabrikanten og nogle gange sælgeren. Tjek instruktionsbogen for at se, om der er oplysninger der om reservedele, og hvor du kan få dem.

Spørgsmål: Hvad kan jeg gøre for at holde min barnevogn i god stand?

Nogle af de ting, du kan gøre for at bevare din barnevogn i god stand, indebære at ikke efterlade den udenfor i dårligt vejr. Holde hjulene i god form, tjek alle remme og skruer med jævne mellemrum for at være sikker på at de ikke er slidte eller revenede. Det er vigtigt at holde betrækket rent. Smør bremsen nu og da og sørg for at den holder, også i yderstillingerne.

Konklusion

At købe en barnevogn er meget vigtig del af at få børn og skal være en vigtig beslutning for dig og din baby. Din babys sikkerhed og komfort er af allerstørste betydning. Producenten er en god kilde til eventuelle spørgsmål eller bekymringer du måtte have om at vælge en baby barnevogn.