Tøjet til dit første barn

onsdag, januar 18, 2017 @ 01:01 PM
posted by mic

baby tøj til ham eller hendeDet kræver tit en lille smule forberedelse, når du står og skal ud og købe dit første babytøj. Du vil være nød til skifte dit barns tøj flere gange om dagen – Så prøv derfor at finde outfits der er ukomplicerede og lette at åbne ved bleskift, du bør søger for at købe nok med tøj da det ikke er nok med et par sæt af hver til små børn.. For dit barns skyld bør du også gå efter blødt, behageligt tøj uden irriterende tags eller sømme. Nogle gange er det også rigtigt pænt med voksen tøj til de små, f.eks. ser det rigtigt cool ud med en lille læderjakke og et par solbriller til en dreng på 2-3 år, eller et jakkesæt vil også nogle gange passe godt ind. Disse trends går aldrig helt af mode.

Det er svært at forudsige, hvilken størrelse tøj dit barn får brug for i første omgang. Mange nyfødte babyer vokser hurtigt ud af 0 – til 3-måneders tøjet, mens større babyer springe den nyfødte størrelser fuldstændigt over og starter med 3-måneders størrelser. Det bedste tip er at købe tøj i flere størrelser og returnere det, du ikke bruger.

Beregn prisen på barnets første år

Beregn prisen på dit barns første år, herunder gear, bleer, børnepasning og meget mere.

Babytøj til den nyfødte:

Bodystocking 10 stk. : Disse er dybest set bedst egnede til at sove i – og da nyfødte sover meget, især i starten, disse er meget bekvemt.

T-shirts 5-6 stk.:

Kig efter T-shirts og rullekrave med masser af plads i nakken, så de glider let hen over dit barns hoved.

Leggings eller bukser 5-6 stk.:

Kig efter elastiske linninger, der passer let over dit barns ble og mave – og som kan udvide sig med dit barn. Adskilte tøj dele , har den fordel at du kan skifte et stykke af det beskidte tøj uden at skifte et helt nyt sæt tøj.

Nattøj 6-7 stk.:

Uanset hvor nuttet den ser ud, undgå nattøj, der har kompliceret knapper eller kræver masser af kræfter af og på. Brug Bodystocking i stedet.
Fleecewear eller flyverdragter: Hvis du har en vinter baby, er det nødvendigt med en fleece dragt til at holde ham varm på udflugter. De er ofte hætteklædte og kommer i mange stilarter. og ligger tit i den høj pris klasse.

Sokker og støvletter:

Du har brug for masser af sokker til indendørs brug og nogle støvletter til at holde dit barns fødder varme, når du er ude. Selvom det kan være fristende at købe søde, små sko til dit barn, så lad være, du bør gå efter lækker bløde materialer til din barns sko så de ikke klemmer.

Hatte:

Har du en sommer baby kan du med fordel købe en bredskygget hat, de er både søde og hjælper med at dit barn ikke for får meget sol. Har du derimod en vinter baby skal du huske at anskaffe dig en blød, varm hue, der dækker dit barns ører.

Tips til baby tøj

Undgå tøj, der sidder for stramt i halsen på barnet, undgå snore eller bånd. Tjek knapper, bånd og dekorative elementer på tøjet, søger for at de sidder sikkert – hvis de falder af kan de være en kvælningsfare for dit barn..

Det er ofte nemmest at klæde dit barn på på puslebordet eller gulv. Prøv at grine og tale til din baby, efter hånden som du giver tøjet på. På den måde vil dit barn forbinde påklædning med en speciel tid sammen med dig og du vil få lettere fremover ved at klæde barnet på eller af.