Ting til baby

torsdag, september 21, 2017 @ 01:09 PM
posted by mic

En baby har behov for en hel masse forskellige ting. Alt lige fra babytøj til legetøj og praktiske ting som sutter og sutteflasker. Vi ser her lidt nærmere på et par af de mange baby ting som du højst sandsynlig vil få brug for.

Billig babytøj

Det at få et barn kan ofte være en dyr fornøjelse. Derfor er der rigtig mange møder som leder ofte eller billig babytøj på nettet. Det kan være brug fra sider som DBA eller GulogGratis, eller nyt fra forskellige webshops der sælger billig babytøj af forskellige slags. Nogle forældre fortrækker dog eksklusivt babytøj, frem for det billige. Men som regel er barnet selv helt ligeglad, så længe det er rart at have på.

Babyudstyr

Babyudstyr dækker over en læng række forskellige produkter. Alt lige fra en babysele til et solsejl til barnevogn. F.eks. ser vi ofte eksempler på at folk søger efter en vugge online, frem for at gå ned i den lokale babybutik og kigge. Priserne er dog ofte noget lavere, i online butikkerne som eksempelvis danbaby.dk eller babyalarm.dk. Noget af det vigtigste er ofte en god funktionel barnevogn.

Læs også Hvilke typer af barnevogne findes der?

Baby ting

Baby ting, baby gear eller babyudstyr – det handler alt sammen om de mange forskellig ting man kan få til sin baby. De ting som i barnets første par år, uden tvivl vil efterlade et stort hul i de fleste forældres tegnebog. Men som man ikke slipper for. Det er så mange ting som et nyfødt barn, eller lidt større barn for den sags skyld, har brug for. Bleer, sutteflasker og andet praktisk. Barnevogn, klapvogn og bæresele. Listen kunne fortsætte langt endnu…

Stokke pusletaske

Pusletasker er blevet et rigtigt stort hit hos mange forældre. En af topmodellerne her er den klassiske Stokke pusletaske. Den kan være praktisk at have med i sin barnevogn eller i bilen. For mange mødre, er en god pusletaske en uundværlighed af det at være forældre til en baby. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for en pusletaske, da kvalitet og funktionaliteten blive betydelig bedre. F.eks. er en Stokke pusletaske er rigtigt godt valg.

Tøj til nyfødte

Er det ens første barn, kan det være lidt af en opgave at finde tøj til nyfødte. Hvad skal man vælge? Hvor stort skal tøjet være, og hvor længe kan barnet bruge det? For mange er det at købe tøj til nyfødte et af de sværeste indkøb. Ofte vil det være meget nemmere at købe en barnevogn eller en bæresele, end det første sæt tøj.

Brugt babytøj online

Er man ikke så meget til at bruge en masse penge på tøj til sin nyfødte, så kan man jo altid købe noget brugt babytøj online. Der findes et hav af forskellige forums og Facebook grupper hvor det er muligt at købe brugt babytøj. Ofte kan det være en god ide at købe sit babytøj brugt, og så i stedet bruge lidt flere penge på en autostil eller bæresele i høj kvalitet, frem for luksus eller eksklusivt babytøj. Tøj til babyer ender jo ofte med at blive en halvdyr fornøjelse. Vil man spare så overvej at køb babytøj på nettet, frem for i den lokale butik.

Derfor er bæreseler så praktiske

Billige autostole

Der er desværre en del som ofte leder efter billige autostole. Men det er et af de områder, hvor jeg personligt bestemt ikke syntes man skal spare og gå på kompromis med kvaliteten. Det er jo dit barns sikkerhed vi taler om. En billig autostol er som regel ikke lige så sikker, som en fra et kendt kvalitetsmærke. Derudover er komforten også lidt bedre for barnet i en luksus autostol, samt der findes flere muligheder for at justere den.

Læs også: Billige autostol kan være spild af penge

Den populære mammut til børn

Lille tremmeseng

En anden god baby ting til den lille ny, kunne være en pæn vugge eller en lille tremmeseng, hvor i barnet kan få en del af sin nattesøvn. Her er kvalitet ikke så vigtigt, som en autostol, men det må jo gerne være noget som også ser pænt ud. Det samme gælder når barnet bliver lidt ældre, og i skal ud og have fat i en junior seng.

Der er masser af ting man kan bruge penge på, når man får et barn. Så tit er det faktisk lidt af en større prioriteringsopgave at vælge hvad man skal bruge, og i hvilken kvalitet og pris tingene skal være. Det fleste ville jo nok helst købe det bedst mulige til deres baby, men det er det nu engang de færreste af os som har råd til.