Møbler til børneværelset

fredag, januar 5, 2018 @ 12:01 PM
posted by mic

Der er ikke altid lige nemt at lave det perfekte børneværelse. Hvilken stil skal man vælge? Den traditionelle Disney prinsesse stil til den lille pige, et klassisk lyse blåt værelse til din dreng, eller vælge en stil som passer ind i hjemmet? Nu om dage, er der især den 3. mulighed som mange vælger at benytte sig af. Hvad enten du skal bruge en ny tremmeseng, vugge, juniorseng eller helt andre møbler, så det faktisk muligt at lave lige netop det børneværelse du altid har drømt om. Babyudstyr til børneværelset er efterhånden gået hen og blevet rigtig trendy. Her har man virkelig mulighed for at lave en god gang luksus til sin baby. Lad os ligge ud med at se lidt nærmere på nogle af de mest populære børnemøbler til børneværelset.

Børnesenge og vugger til drenge og piger

babynest og kurve til babyværelsetEn af de vigtigste ting til børneværelset er sengen eller vuggen. Til de helt små vælges typisk en vugge, babynest eller tremmeseng, og når barnet så bliver en smule større skifter man over til en juniorseng. Her kan man få et hav af forskellige typer. Alt lige fra en sød lille moseskurv, til en juniorseng formet som bilen Mcqueen fra Disney’s Cars. Mange foretrækker dog en flot klassisk tremmeseng i hvid, hvilket ofte gør børneværelset lidt mere stilfuldt.
Er man typen som ikke gider flytte om, når barnet skal skifte fra tremmeseng til kombiseng, så kan man også få en smart kombiseng, som i starten kan bruges som en tremmeseng, og så senere omformes til en juniorseng. Dermed kan man nøjes med at købe en seng, frem for 2. Lidt på samme måde som med en kombivogn frem for en barnevogn og en klapvogn.

Kommode & garderobeskabe til børn

Babyudstyr - puslebord kommodeOgså inden for kommoder og garderobeskabe er der masser af valgmuligheder. Disse fås i næsten alle slags farver og stile. Nogle sjove med dyremotiver og festlige farver, andre mere simple og elegante. Man kommer jo ikke uden om en kommode eller et garderobeskab på et børneværelse, til barnets tøj og legetøj. En godt møbel til at få lidt mere styr på det rod, som ofte er på et børneværelse. Det kunne f.eks. også være en kommode som også kan benyttes til puslebord, når din baby skal skiftes. Så har man også et sted at opbevare bleer og andet tilbehør dertil.

Børnelamper og anden interiør

Pynteting til børneværelsetHvad er et godt børneværelse uden lidt hygge? Hyggen kommer ofte fra alle de små ting på værelset, som f.eks. lamper, wallstickers, dyrhoveder, og hvad man nu ellers dekorere sit barns værelse med. Det er disse ting som lige giver det sidste finish på værelset, og er med til at gøre stilen komplet. Det kan være en Batman lampe, som passer til din søns Marvel tema, eller Disney’s Frozen wallstickers til din datters prinsesse tema. Ud over disse ting, er der også anden interiør som tæpper, puder og pynteting til børneværelset, alt sammen noget som er med til at skabe hygge og liv på børneværelset.