At vælge den perfekte vugge

mandag, januar 16, 2017 @ 01:01 PM
posted by mic

baby vugge - babyvuggeNogen sagde engang, at ingen kvinde er komplet, før hun føder et barn, og alle som har prøvet det må jo indrømme, at der er noget mirakuløst i udførelsen af et liv inde i dig, og det at se når din søn eller datter tage de første skridt, og opdage verden. Mange ting ændrer sig efter et nyt familiemedlem er født, og de fleste af alle disse ændringer kan ses i den måde, du opfatter verden på. Dine mors instinkter tage over, og gør at du er meget fokuseret på sikkerheden af ​​din lille en og gå meget langt for at sikre den højeste grad af komfort til babyen. Dette ses selv i det helt små detaljer, fra at købe særlige fødevarer til barnet til at babysikret huset for farlige ting.

Læs mere: Find det rigtige babyudstyr til din baby

Valg af vugge til baby

Mange af tænker sikkert en del over hvad du skal vælge til din baby – en tremmeseng eller en vugge? Det hele afhænger af personlige præferencer, men én ting er sikkert – vuggen bringer nogle fordele til et spædbarn som en tremmeseng ikke kan. Spædbarnet kan især føle sig sikrere og hyggeligere i en lille vugge frem for en stor tremmeseng. Den lille størrelse af vuggen vil også blive værdsat af mødre, der ønsker at have barnet ved siden af ​​hendes seng. Mange mødre anbefaler at et barn skal sove i samme rum (dog ikke i samme seng), fordi det sænker risikoen for SIDS (vuggedød). Nærheden af ​​mor og barn er til gensidig fordel – det lille barn kan høre moderens åndedræt og sover meget roligere og moderen har lettere adgang og kan fodre ham eller hende om natten, røre ved barnets hoved eller give en sut eller bryst. Mobilitet er en anden fordel ved dette lille stykke af møbler, så i løbet af dagen at barnet kan bo i stuen, og sove om natten i et andet rum.
I de første måneder, er en vugge barnets egen lille seng, hvilket betyder, at vælge en god vugge bør være mere end et spørgsmål komfort end end om æstetik. Der er en hel børnepasning marked med produkter, der er mere eller mindre dyre og mødre har brug for særlig vejledning i at vælge de produkter, der er virkelig passende for deres sønner og døtre. Når det kommer til baby vugger, er sikkerhed og komfort de vigtigste faktorer, der bør påvirker din beslutning, men det betyder ikke, at du ikke kan tage hensyn til pris og design. Det siger sig selv, at uanset hvor yndig en vugge eller tremmeseng ser ud, skal du ikke købe den, hvis det forekommer spinkle og ustabil på nogen måde.

Er din nye vugge sikker nok?

For at få fred i sindet, tjek om vuggen er fremstillet i overensstemmelse med sikkerhedscertifikat EN-1130: 2001. Dermed kan du være sikker på at det er sikkert at bruge og din baby sover i de mest komfortable forhold. Et klogt valg ville også være den rokkende vugge, fordi det kan hjælpe den lille en til faldt i søvn meget hurtigere, ved at efterligne bevægelserne i livmoderen. Desuden har undersøgelser vist, at rokkende bevægelser beroliger og sikrer en hensigtsmæssig udvikling af dit lille barns hjerne. Vær opmærksom på, hvilken type af træ og maling der er brugt til vuggen, evt. spørg forhandleren hvis der er tvivls spørgsmål. Den højeste kvalitet træ, der anvendes til vugger i Europa er bøgetræ. Dette er en stærk og solid trætype det sikre at vuggen kan klare en stor belastning. En anden ting man bestemt bør være opmærksom på er selve madrassen, sørg for at den er behagelig at ligge på og ikke indeholder skadelige stoffer der på sigt kan påvirke dit barns sundhed. Nogle forældre vælger også klæde sig ud i baby kostumer, fordi de fejlagtigt tror at det vil gøre den lille mere tryg.
Sidst men absolut ikke mindst, din lille pris eller prinsesse fortjener den mest søde og charmerende baby-vugge, der ser fantastisk og forvandler rummet den er i til et eventyr land. Fra dette synspunkt, vil du ikke blive skuffet, fordi der er mange kendte vugge producenter, der skaber unikke designs. Du kan endda finde flotte klassiske vintage vugger eller tegneserie tema vugger, så din baby kan helt sove og lege med stil i en af ​​disse smukke kreationer